برندینگ Wendy’s چگونه شکل گرفت؟ گذری بر برندسازی Wendy’s

بررسی برندینگ رستوران Wendy's

شاید برایتان سؤال باشد که برندینگ Wendy’s چگونه شکل گرفت؟ آیا دیو توماس برای برندسازی Wendy’s فعالیت‌های خاصی انجام داد؟

در دنیای امروز، فست‌فودهای مختلفی وجود دارند که شهرت آنها به تمام کشورها و حتی شهرهای جهان رسیده است. فست‌فود Wendy’s یکی از این برندهای بسیار مشهور و معتبر است که شعبه‌های خود را در اکثر کشورهای جهان تأسیس کرده است. بدون شک branding Wendy’s برای اینکه در این جایگاه قرار بگیرد؛ مسیر پر فراز و نشیبی را سپری کرده است.

در این مقاله قصد داریم به طور کامل شما را با پیدایش فست‌فود وندیز آشنا کنیم تا بیشتر از پیش با نحوه شکل‌گیری این فست‌فود آشنا شوید. همچنین در ادامه به شما خواهیم گفت که چه عوامل مهمی بر برندینگ Wendy’s و افزایش شهرت آن نقش داشتند.

پیدایش فست‌فود وندیز

دوم جولای 1932 بود که در آتلانتیک سیتی واقع در نیوجرسی، دیو توماس متولد شد و در همان آغاز دوران کودکی، به فرزندخواندگی پذیرفته شد. چیزی که بیشتر از همه دیو را تحت‌تأثیر قرار می‌داد؛ دیدن خانواده‌هایی بود که در رستوران با شادی غذا می‌خوردند. این صحنه‌هایی که در جلو دیدگان دیو رژه می‌رفت؛ باعث شد که آرزوی داشتن یک رستوران را در سر بپروراند.

این مرد جوان در سال 1950 از ارتش بازگشت و در محل زندگی خود به کار مشغول شد. نقطه عطف برندینگ Wendy’s زمانی آغاز شد که توماس در  Hobby House Restaurant با مدیریت Phil Clauss مشغول فعالیت شد. در این رستوران دیو توماس با هارلند ساندر بنیان‌گذار مرغ کنتاکی یا همان KFC آشنا شد.

دیو توماس سرمایه لازم برای تأسیس وندیز را نداشت؛ به همین دلیل با آقای ساندر شریک شد و مرغ کنتاکی را راه‌اندازی کرد. سرانجام در سال 1968 بود که دیو به سن 35 سالگی رسیده بود و بعد از سال‌ها فعالیت در مرغ کنتاکی، اکنون آماده برندسازی Wendy’s شده بود.

تأسیس رستوران زنجیره‌ای Wendy’s

دیو توماس در سال 1969 و در مرکز ایالت اوهایو (کلومبوس) رستوران زنجیره‌ای Wendy’s را تأسیس کرد. در ابتدا لوگوی این رستوران زنجیره‌ای تصویر پرتره از دختر توماس بود که بعدها تغییرات خاصی در آن اعمال شد.

دیو توماس برای برندینگ Wendy’s تمام تلاش خود را به کار گرفت  و بعد از سال‌ها فعالیت در دریچه نو در صنعت رستوران‌داری ایجاد کرد و توانست شهرت رستوران خود را در تمام ایالت‌های آمریکا و حتی کشورهای اروپایی گسترش دهد. در سال 2002 که دیو توماس از دنیا رفت؛ بسیاری از افراد تصور می‌کردند که برندسازی Wendy’s متوقف شده و دیگر پیشرفتی نخواهد کرد.

البته که این تصور اشتباه بود و بعد از فوت دیو، مسیر پیشرفت رستوران‌های زنجیره‌ای Wendy’s همچنان ادامه پیدا کرد . محبوبیت آن در میان مردم جهان روزبه‌روز بیشتر شد.

گسترش برندینگ Wendy’s

بعد از فوت دیو توماس، شعبه‌های مختلف وندیز همچنان در کشورهای مختلف جهان تأسیس شدند. سرانجام اوج شکوفایی branding Wendy’s از راه رسید و در سال 2010 به‌عنوان سومین فست‌فود زنجیره‌ای بزرگ دنیا شناخته شد. در آن سال، حدود 6650 شعبه از رستوران‌های زنجیره‌ای وندیز در سراسر جهان تأسیس شده بود که این آمار بعد از مک‌دونالد و برگر کینگ، در بالاتر از تمام رستوران‌های دیگر قرار گرفته بود.

دو سال بعد، یعنی در سال 2012 یک آمار دیگر منتشر شد که بیشتر از پیش برندینگ Wendy’s را مشهورتر کرد. این آمار نشان‌دهنده بهترین فست‌فود با کیفیت بالا در سراسر جهان بود که وندیز در آن لیست رتبه چهارم جهان را به خود اختصاص داده بود. از آن سال‌ها تا به امروز برندسازی Wendy’s همچنان سیر صعودی را طی کرده و همچنان خود را به‌‌عنوان یکی از بهترین و باکیفیت‌ترین فست‌فودهای جهان معرفی می‌کند.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله “بررسی برندینگ برگر کینگ” را از بلاگ مودت مطالعه فرمایید.

اقدامات کلیدی برای گسترش برندسازی Wendy’s

دیو توماس و مدیران اصلی بعد از او، برای اینکه برندسازی Wendy’s و شهرت خود را به اوج برسانند؛ اقدامات کلیدی بسیار زیادی انجام دادند. در اینجا چند مورد از این اقدامات بسیار مهم که بیشترین تأثیر را در برندسازی رستوران Wendy’s داشتند؛ معرفی خواهیم کرد.

استفاده از روش‌های نوآورانه برای آماده‌سازی غذا

اولین اقدامی که دیو توماس برای گسترش برندسازی Wendy’s انجام داد؛ استفاده از روش‌های جدید برای آماده‌سازی همبرگر بود. درست زمانی که بقیه رستوران‌ها از گوشت منجمد و مواد غذایی انبوه برای تهیه غذا استفاده می‌کردند؛ دیو توماس روش‌های جدیدی را برای آماده‌سازی بهتر همبرگر ارائه کرد. این روش‌ها، دریچه‌ای نو در صنعت رستوران برای رسیدن به استانداردهای مواد غذایی و کیفیت بالای غذا بود.

اعمال تغییرات در لوگوی رستوران

در بسیاری از اوقات برندهای بزرگ برای اینکه برندینگ خود را گسترده‌تر کنند؛ تغییراتی را در لوگوی خود اعمال می‌کنند. در سال 2013 بود که برندینگ Wendy’s تغییرات خاصی در لوگوی خود ایجاد کرد. رنگ‌ها و تصاویری که به لوگوی اصلی اضافه شد؛ همچنان نشان‌دهنده یک لوگوی کلاسیک است و مشتریان وندیز آن را به‌خوبی می‌شناسند.

کمپین تبلیغاتی گوشتش کو؟

شرکت وندیز با راه‌اندازی یک کمپین تبلیغاتی بسیار هوشمندانه، رقبایش را نشانه گرفت و با عبارت ساده گوشتش کو؟ توانست آنها را به پالش بزرگی بکشاند و برتری خاصی به نسبت آنها پیدا کند. وندیز با استفاده از این عبارت در تبلیغات خود، سایر رقبا در ساندویچ‌های خود از گوشت کمی استفاده می‌کنند. این کمپین تبلیغاتی که به یک شعار همه‌گیر تبدیل شد؛ تقش پررنگی در برندسازی Wendy’s ایفا کرد.

جعبه‌های زیبا و باکیفیت غذا

بدون شک تهیه جعبه‌های بسته‌ بندی رستوران و بسته بندی فست فود، تأثیر فوق‌العاده چشمگیری در برندینگ کافه و رستوران‌ها ایفا کرده‌اند. به همین دلیل است که امروزه بهترین و مشهورترین رستوران‌های جهان، از جعبه‌های مختص خود برای ارسال و سرو غذاها استفاده می‌کنند.

آقای دیو توماس و تمام مدیران شرکت وندیز همواره توجه ویژه‌ای به جعبه‌های بسته‌بندی غذا داشته‌اند. این رستوران مشهور با ارائه جعبه‌های مخصوص خود که لوگوی آن به شکل بسیار زیبایی روی جعبه‌ها نقش بسته است؛ حسابی توجه مشتریان را جلب کرده است.

پس به‌جرئت می‌توان گفت که تهیه جعبه‌ها و پاکت‌های بسته‌بندی غذا با لوگوی مخصوص، یک حرکت بسیار عالی بود که به‌تنهایی نقش بسیار زیادی در برندینگ Wendy’s و افزایش شهرت آن ایفا کرد.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله “استراتژی برندسازی رستوران” را از بلاگ مودت مطالعه فرمایید.

سخن نهایی

وندیز یکی از بهترین و مشهورترین رستوران‌های جهان است که در بسیاری از کشورهای جهان شعبه‌های مختلف خود را تأسیس کرده است. اما سؤال اینجاست که پیدایش رستوران وندیز از کجا آغاز شد و چگونه برند خود را تا این حد مشهور کرد؟ در این مطلب به طور کامل برندینگ Wendy’s را مورد بررسی قرار دادیم و به شما گفتیم که مسیر پیدایش و برندسازی Wendy’s چگونه آغاز شده است.

اگر همچنان درباره branding Wendy’s سؤال خاصی دارید؛ از طریق بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید تا شما را راهنمایی کنیم.

× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟